woensdag 7 januari 2015

Lachen!

Voor het eerst deze reis gaan onze plannen niet door! De Iphone-wekker staat op half zes, maar het regent en waait nog steeds hard. Balen! Zo kunnen we echt niet de Irazu beklimmen. We zijn nu  toch wakker en vertrekken na zelfgemaakt ontbijt uit onze lege Hollywood villa met regenpak aan richting Orosi, gelegen in The Central Valley.
Wauw, wat is het mooi hier! We beklimmen de kronkelige weg (toch wel 7%) en bewonderen de vele koffieplantages, die als een lapjesdeken tegen de hellingen aanligt. Regenpakken gaan uit en aan. Ook niet voor niets meegenomen uit Nederland. We nemen nog een tweede ontbijt (Gallo Pinto) in Orosi en gaan richting National Park Tapanti. Het weer wordt nu toch zeker te slecht en we besluiten om te keren, weer richting Orosi. 
Gallo Pinto


En....wat maken PedalPeter en AnneFiets nu mee. Lachen! We worden in de kerk(!) van Orosi geïnterviewd door ´n t.v. ploeg. Vrijdagmorgen wordt het uitgezonden op channel 7. Het programma heet: Buendía. Dat kunnen we nog net zien, voordat we naar Nederland vliegen. We zijn moviestars! En zo werd een ´balendag´een ´topdag´.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten